Grid View:
-40%
Quickview

Napoli_Art

10.25€ 17.00€

Misschien wel dé kleur van 2021! De ArtGrande Napoli_Art is een tijdloze kleur die eigenlijk altijd goed is. We zien de verschuiving van trendkleuren steeds meer terugzakken naar tijdloze natuurtinten. De Napoli_Art laminaat vloer is hier een mooi voorbeeld van. Een keigoede kleur, geschikt voor intensief woongebruik, natuurlijke structuur, makkel..

-40%
Quickview

Sorento_Art

10.25€ 17.00€

Misschien wel dé kleur van 2021! De ArtGrande Sorento_Art is een tijdloze kleur die eigenlijk altijd goed is. We zien de verschuiving van trendkleuren steeds meer terugzakken naar tijdloze natuurtinten. De Sorento_Art laminaat vloer is hier een mooi voorbeeld van. Een keigoede kleur, geschikt voor intensief woongebruik, natuurlijke structuur, makk..

-40%
Quickview

Toskana_Art

10.25€ 17.00€

Misschien wel dé kleur van 2021! De ArtGrande Toskana_Art is een tijdloze kleur die eigenlijk altijd goed is. We zien de verschuiving van trendkleuren steeds meer terugzakken naar tijdloze natuurtinten. De Toskana_Art laminaat vloer is hier een mooi voorbeeld van. Een keigoede kleur, geschikt voor intensief woongebruik, natuurlijke structuur, makk..

Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)