Garanties

Garantie op vloeren
Elk product dat verkocht wordt bij Vloerloods is nieuw en heeft een volledige fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie verschilt per fabriek/merk. Deze garanties kun je gemakkelijk vinden op de websites van deze merken en op de verpakking of flyer in de dozen van de vloer. Kun je deze niet vinden? Dan horen wij dat graag zodat we deze kunnen toesturen.

Het aantal jaar van de fabrieksgarantie verschilt per product. Daarnaast onderscheidt fabrieksgarantie zich ook in commercieel gebruik (zakelijk) en voor particulier gebruik (wonen). Op onze site is de fabrieksgarantie uitgedrukt in de fabrieksgarantie voor particulier gebruik. Mocht je willen weten wat de fabrieksgarantie is in jaren voor commercieel gebruik? Vraag het ons dan gerust!

Garantie op het plaatsen van de vloeren
Laat je jouw nieuwe vloer door ons leggen? Dan weet je zeker dat je de komende jaren goed zit! Wij geven namelijk een leggarantie van vijf jaar op al ons stoffeerwerk. Mocht er iets zijn met de vloer binnen of buiten de vijf jaar horen wij dat graag zodat we er wat aan kunnen doen. Op deze manier kunnen wij het probleem verhelpen of waar nodig op zoek naar een passende oplossing. Ben jij tevreden? Dan zijn wij tevreden!

Melden van schade of garantiezaken
Mocht er iets mis zijn met de vloer en denk je dat dit binnen de fabrieksgarantie of leggarantie valt, horen wij dat graag. Vraag je je af of het binnen de garanties valt kun je ons natuurlijk altijd om advies vragen.

De schade of garantiezaken dienen altijd schriftelijk te worden vermeld bij Vloerloods. Vervolgens gaan wij er werk van maken bij de leverancier en onderhouden wij ook het contact met de leverancier. Waar nodig is het mogelijk dat een leverancier een expertise wil doen ter plaatse. Natuurlijk houden wij je op de hoogte van de vorderingen en status tijdens dit proces.